Ik ben Jennifer.

Ik ben geboren op Curaçao en daar was Jenny mijn roepnaam. Op mijn 19 de ben ik naar Nederland gekomen om te studeren. Ik ging toen in Den Haag wonen en na mijn trouwen ben ik naar Zwolle verhuisd.

Bakken en hapjes maken is altijd al een passie van mij geweest!!
Wat ik belangrijk vind, is dat het lekker moet smaken!! Ik doe heel erg mijn best om een heerlijk product neer te zetten! Het uiterlijk is ook belangrijk maar de smaak heeft mijn volste aandacht!! Ik ben zeer rustiek in mijn concept.

jenny’s bakery & more heeft dus een rustiek concept. Rustiek staat voor: landelijk, ambachtelijk, homemade en vintage; dit wordt mijn stijl en je kunt dit ook goed zien aan mijn foto’s.

Ik kies bewust om met een klein assortiment taarten te beginnen die allemaal ook in cupcake- of muffinsvorm besteld kunnen worden en ik heb voor nu maar twee snacks.

Ik maak al mijn producten met grote liefde. Ik wil graag een ‘wow’ gevoel geven aan mijn klanten bij hun speciale gelegenheid en hen zo verrassen!

Is jenny’s bakery & more een Antilliaanse bakery? Nee, jennys bakery is geen Antilliaanse bakery, maar jenny’s is wel beïnvloed door de Antilliaanse bakery, de Europese bakery en de Amerikaanse bakery. Ik heb ook sommige producten die Antilliaans zijn maar dan met een jenny’s twist.

Jenny’s bakery & more is mogelijk geworden door de volgende mensen: ten eerste mijn man Léon die mij steunt in alle stappen die ik maak. Chalca Bakker-Wallé die geloof had in mijn ideeën om mij een lening te geven. Mijn adviseur Brenda Luciano die vanaf het begin mijn partner-in-crime is. Mijn schoonouders die in mij geïnvesteerd hebben. En Jos Angevaare mijn webmaster.

Last but not least: God, want zonder zijn aanwezigheid in mijn leven had ik deze grote stap nooit durven nemen. 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram